+385 95 8948362    skolanogometankarbanasi1910@gmail.com

Proljetni dio sezone nije najbolje krenuo za pionire i mlađe pionire Arbanasa koji se natječu u Prvoj Dalmatinskoj nogometnoj ligi. U 20. kolu crveno-crni doživjeli su nove poraze i to na svom travnjaku od vršnjaka Šibenika. Pioniri Arbanasa su poraženi rezultatom 0:3, dok su mlađi pioniri doživjeli minimalan poraz 0:1.

Šibenik je slavio protiv Arbanasa u dvoboju pionira

Pioniri su nakon poraza od Junaka proteklog vikenda poraženi i od Šibenika rezultatom 0:3. U prvom poluvremenu "crveno-crni" su propustili dvije velike šanse za vodstvo, U nastavku momčad iz Krešimirovog grada u vodstvo je doveo Tomislav Brnić Boča u 40. minuti utakmice. Isti igrač je u 56. minuti dignuo prednost svoje momčadi na dva pogotka.

Točku na "i" pobjede Šibenika stavio je Luka Piližota u 62. minuti dvoboja. Priliku za iskupljenje momčad Marijana Marune imat će sljedećeg vikenda kada ih očekuje gostovanje u Stobreču.

Sastav pionira: Jurišić, Radić, Bugarija, Galešić, Perović, Mamić, Ročak, Vrkić, Božić, Mataija, Živković. Još su igrali: Jurjević, Ostojić, Glavić, Pedišić, Tomašković. Perko. Trener: : Marijan Maruna.

Mlađi pioniri Arbanasa minimalno su poraženi od Šibenika

Mlađi pioniri Arbanasa bili su puno bliže osvajanju bod(ov)a od svojih starijih kolega. Oni su u tvrdoj i ravnopravnoj utakmici s prilikama na obje strane minimalno poraženi rezultatom 0:1. Pogodak vrijedan tri boda za Šibenčane je postigao Jakov Slavica u 48. minuti utakmice. U sljedećem kolu Arbanase očekuje dvoboj s Primorcem u Stobreču.

Sastav mlađih pionira: Palameta, Vuković, Džaja, Laća, Veršić, Aunedi, Vedrić, Rogić, Kvartuč, Lela, Mikšić. Još su igrali: Čulina, Pavić, Lemezina, Borović, Gladović, Ostojić. Trener: Karlo Tomljenović.

Rezultati MŽNL

Kadeti: Arbanasi - Raštane 1:0

Ml. pioniri: Arbanasi II (Podgradina) - Zadar 2:2

Tići: Arbanasi I - Nova Zora 5:0

Arbanasi II - Galovac (odgođeno)

Arbanasi III - Zadarnova 3:7

Papaline: Arbanasi I - Dragovoljac (P) 7:0

Arbanasi II - Zadarnova 4:0 (prijateljska)